Vad är sommar och ett cafébesök!?

Jahapp, då var det snart midsommar och vad jag har förstått så borde det vara mitten på sommaren. Men, vad är då sommar?? Jag har ju inte varit med så länge så jag har inte något att jämföra med, men just nu så känns det som mitten på mars.

Idag har jag varit med mamma och pappa på Hultas Öppna Förskolas midsommarfirande. (ja de tjuvstartade lite...)
Det var mycket mammor där! Pappa kände sig nog lite vilse tillsammans med de andra tre papporna som var där, men de skötte sig bra. Midsommarstången som de hade gjort blåste nog ner ett tiotal gånger. (tappade räkningen för jag somnade en sväng i vagnen) Oavsett det, så var det trevligt. Det var dans kring stången, när den väl stod upp och sen så var det sommartårta.
Jag hoppade över tårtan, har ju hört att det sätter sig på hullet och det vill man ju inte. Måste ju tänka på beach 2031!
Istället så fick jag min mat när vi väl hade kommit ner till stan. Där mötte "omom" upp oss och vi fyra gick till den där gröna tanten mitt i stan. Jag fick min mat och sen så åt de gamla sitt. När allt var som mysigast fick jag suga på en bit melon. Mums fillibaba så gott det var då!
Sen kom pappa på den brillianta iden att bita av en pytteliten bit till mig. Men hallå!!! Har pappa inte lärt sig att jag stoppar allt i munnen med ett nafs! Resultatet blev att jag fick lite svårt att andas och efter en stund så kom allt jag ätit 30 minuter tidigare upp. Stackars Pappa, han ville ju bara vara snäll...
Gissa om jag kände mig snopen. Först sitter man och är mätt och belåten, sen så får man smaka på nått sött och plötsligt så är man hungrig igen, haha. Tokigt!

Pappa och jag åkte hem och lät mamma och "omom" gå lite i stan. Väl hemma fick jag ny mat och denna gång behöll jag det.
Efter maten tog jag mig en tupplur och pustade ut. Jisses, det tar på krafterna att äta så många gånger på så kort tid.

Senare den dagen skulle vi ta oss en promenad i sommarvädret. (?) Nu kom det där igen, sommar?!
Ska man behöva pälsa på sig en overall och mössa när man ska ut en sommarkväll?? Till och med mamma och pappa tog ju på sig tröja och jacka. Nåväl, det här var kanske lite annorlunda trots allt. JAg har nu sett grannskapet från ett HELT annat perspektiv!!

"en prins går inte - en prins bärs fram"

HALLÅ!!! Det finns ju hur mycket som helst att titta på när man ser världen från detta sätt. Nä! Slut med vagnar och annat. Från och med nu pappa ska jag bäras överallt. (opss, nu hörde jag pappa grymta nått) Kanske bäst att bara ta tillvara dessa sköna stunder.

Så...sommar? Ja det kan ju diskuteras, för nått vidare varmt är det ju inte. Men vad gör det när man värms av all kärlek från mor och far.

Una melona, una melona, hör till sommar och sol - men jag struntar i frukten och stannar här i min " nya stol"

Kommentarer
Anonym

Ja hvad gør det når man får varmen fra mamma og pappas kærlighed. ???? - og tænk dig, den har du 365 dage om året - ikke kun fra mamma og pappa men også fra alle dem der kender dig.

Ja sommeren er en sjov ting. Kalenderen siger at nu kommer varmen, men virkeligheden er anderledes. Vi længtes alle efter varme og sol....... i Danmark fryser vi også og som Farmor har fortalt dig før, så ligger Esbjerg ved vestkysten tæt på havet og DET kan vi mærke, men bare vent..... snart puster mamma og pappa fordi det er FOR varmt når de skal sove . det kommer snart - og snart kommer du ned til farmor oj oj oj hvilken herlighed. Farmor kan ikke trylle varmen frem udenfor, men igen...... farmors kærlighed til dig skal nok holde dig lun og godt.Nu vil farmor gå i seng, det har været hårdt på jobbet idag, men sådan er det jo. Vil lige bruge 10 min mere på, at kikke på det dejlige billede af dig og pappa. Dejligt billede. Krammer fra farmor2011-06-22 @ 00:10:20
CJ

SVAR: Haha, nej men säg inte så! Läste ju precis på SMHI att högtrycket är på väg. :) Ha en skön sommar!Blogg: http://cjs.blogg.se/
2011-06-27 @ 01:59:38
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback